Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 1 de juliol del 2011

Especials :: Concurs Portàtil

El concurs Portàtil de 80grams ja s'ha tancat. 
Aquesta iniciativa engegada per la nova col·lecció de butxaca Portàtil, ha estat compartida amb quatre blocs més, l'Illa dels llibres, Llegir en cas d'incendi i El bloc de Jordi Cervera. Quinze persones han participat amb les seves respostes. Moltes gràcies a tots. 

Les respostes correctes són:
:: Quina és la última novel·la de l'autora Lluïsa Forrellad? L'olor del mal
:: Com es diu la cuinera del llibre publicat per Cossetània? L'àvia Remei
:: Qui és l'autora de l'exili violeta? Marta Pessarodona
:: Quina novel·la de John Connolly publica Portàtil? Els turmentats

:: La guanyadora és la Sílvia amb el comentari escrit el 20 de juny a les 18:53.  S'emporta un lot amb quatre dels llibres que Portàtil ha editat en butxaca: Foc Latent de Lluïsa Forrellad, La casa de gel de Joan Pons, Cartes a Clara d'Agustí Pons i Raval de Ferran Alsa.
Per aconseguir el lot, cal posar-se en contacte amb 80grams a través del mail info@80grams.com.

Gràcies a tots de nou i fins el proper concurs 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 comentaris:

  1. stres! Encara no em puc creure que hagi guanyat el concurs!!!! Em fa molta il·lusió!!!!!!

    Primer de tot felicitar-vos per aquests blocs tan meravellosos que teniu! Tant el de 80 grams com el de L'illa dels Llibres, Llegir en cas d'incendi i el bloc de Jordi Cervera! Crec que la vostra contribució a la xarxa és indinspensable. En primer lloc, per la creació de blocs en català i en segon lloc per fomentar el gust de la lectura i la literatura. Em sento molt orgullosa d'estar seguint els blocs!

    Moltes gràcies per tot!

    Sílvia Montals

    ResponElimina
  2. Bé, després de guanyar aquest concurs que tanta il·lusió m'ha despertat, dir-vos que, un cop havent llegit les obres guanyades, publicaré en el meu bloc http://viulaliteraturacatalana.blogspot.com/ una entrada dedicada a cadascun dels títols. També dir-vos que dins el meu bloc trobareu una felicitació per la feina tan ben feta que realitzeu cada dia.

    Gràcies

    Sílvia Montals

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Sílvia. Pels teus comentaris i sobretot per la teva felicitació! Espero que gaudeixis dels llibres!
    Fins aviat

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails