Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 15 de juny del 2011

Notícia :: Es presenta en societat Portàtil, la nova col·lecció de butxaca de set editorials catalanes

Portàtil és ja a les llibreries. La nova col·lecció de butxaca creada per set editorials catalanes s'ha presentat avui amb 15 títols. L'objectiu és presentar una trentena de títols l'any en dues parts

Aquest matí s'ha presentat Portàtil, el projecte conjunt de set editorials independents catalanes (Angle, Base, Cossetània, Meteora, Símbol i Viena) que publica els best-sellers de cada segell en format de butxaca. La col·lecció arriba avui a les llibreries amb els primers quinze títols. A l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la llibreria Bertrand de Barcelona, hi han assistit els responsables dels segells editorials que impulsen el projecte i alguns dels autors dels primers títols de Portàtil: Arcadi Oliveres, Isabel-Clara Simó, Remei Ribas, Agustí Pons i Ferran Aisa. La nova col·lecció neix amb l'objectiu de posar a l'abast dels lectors els best-sellers de cada segell en un format de butxaca i a un preu assequible. Portàtil ofereix un catàleg variat de gènere i amb un disseny acurat i de qualitat.
Els títols escollits per inaugurar la col·lecció són: 'Foc latent' de Lluïsa Forrellad, 'Un altre món' d'Arcadi Oliveres, 'La cuina de l'àvia Remei' de Remei Ribas, '100 mites de la ciència' de Daniel Closa i Autet, 'Homes' d'Isabel-Clara Simó, 'La casa de gel' de Joan Pons, 'Els turmentats' de John Connolly, 'Cartes a Clara' d'Agustí Pons, 'Els gratacels' de Màrius Sempere, 'L'exili violeta' de Marta Pessarodona, 'Dersu Uzalà' de Vladimir Arséniev, 'El Raval' de Ferran Aisa, 'Vint històries de la Barcelona americana' d'Héctor Oliva, 'Temps líquids' de Sygmunt Baumen i 'Déu, cosmos i caos' de David Jou.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails