Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 2 de febrer del 2011

Notícia :: Arrenca el Festival de la Poesia de la Mediterrània

Avui s'inagura la XIII edició del Festival de la Poesia de la Mediterrània celebrat a Palma de Mallorca i dedicat aquest any a les víctimes de la violència de gènere. El festival s'allargarà fins el juliol i l'inagura el recital de micropoesia AJO. 

El Festival arrenca amb l'objectiu de convertir la poesia en un far que ens orienti i ens il·lumini, segons el seu director Biel Mesquida. El Festival de Poesia de la Mediterrània compta enguany amb la participació de més poetesses que poetes, hi participen Rosa Novell, el grup Las Migas amb Sílvia Pérez Cruz, el cantant Marcel Cranc. I a la Nit de la poesia hi haurà Gemma Gorgas, Nicole d'Amonville, Pere Gimferrer, Gerard Vergés, Nora Albert, Roha Mashavave, Maite Berzales, Isabel Garcia Canet, Anie Batt, etc. 
El festival arrenca avui amb l'espectacle de la micropetessa AJO que actuarà al Teatre principal de Palma. El recital poètic de la Nit de la poesia, en què participen una quinzena de creadors vinguts de qualsevol indret de la conca mediterrània, és l'acte central del Festival. El recital és un punt d'aplec de llengües, de cultures, de generacions, de llenguatges poètics musicals i escenogràfics i se celebrarà el 25 de maig. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Si jutjo pel tipus de poeta que ofereix el cartell, hauré de dir, com Raimon: "nosaltres no som d'eixe món".
    Un s'ha de disfressar per comptar com a poeta. És el món de l'espectacle, no el de la literatura.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails