Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 2 de desembre del 2010

Novetat :: El llibre de la Marató

El llibre de la Marató
Vuit relats contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides
Varis autors
La Magrana
Relats

Una noia que s'enfronta a la decisió potser més transcendental de la seva vida; l'agredolç retrobament de dues amigues després de molts anys; una visita insòlita a un president del Estats Units; els desitjos i les pors d'una jove; un príncep blau atrapat en un lavabo públic; el dia a dia d'un jubilat; un viatge al passat de conseqüències imprevisibles, i les peripècies d'una parella a la recerca d'una mica de calma en un poble dels Alps. Són les diverses situacions que plantegen als lectors els vuit escriptors que participen enguany en una nova edició d'El llibre de La Marató, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals. Des d'òptiques i estils molt diversos, Joaquim Carbó, Maite Carranza, Ramon Erra, Jordi Llavina, Empar Moliner, Imma Monsó, Marc Pastor i Antoni Vives han aconseguit posar-se a la pell de persones que o bé en pateixen alguna o bé ho viuen de molt a prop. El resultat és un recull de relats on hi ha realisme, introspecció, fantasia i fins i tot ciència-ficció, un volum heterogeni que convida a la reflexió, defuig tòpics i emociona a parts iguals.
Autors: Joaquim Carbó, Maite Carranza, Ramon Erra, Jordi Llavina, Empar Moliner, Imma Monsó, Marc Pastor, Antoni Vives. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Llarg èxit per a aquesta obra. Pensar en aquests dolors i tristeses ens fa solidaris per empatia.
    Mai no entendrem la paradoxa del viure.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails