Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 21 de desembre del 2010

Notícia :: El recull de poemes Vénen turbulències guanya el rànquing de tardor de 80grams

La poesia ha estat la guanyadora del rànquing de tardor de 80grams. El recull Vénen turbulències de Sara Bailac ha estat el llibre més votat amb el 37 per cent del vots. Seguit de molt aprop per La llista de Laia Fàbregas que ha quedat en segon lloc amb el 35 per cent dels vots emesos. El rànquing d'aquesta tardor de 80grams proposava 5 obres de literatura catalana editades en els últims mesos i ha recollit una quarantena de vots.

®anquing de tardor de 80grams

El rànquing de tardor es tanca amb una grata sorpresa, la poesia d'una veu jove i amb molt de potencial s'alça com la guanyadora per sobre de 3 novel·les i un recull de relats. Aquest és l'any de Sara Bailac, la jove poetessa catalana que després de publicar Vénen turbulències continua recollint èxits (Escolta l'entrevista que li van fer a Catalunya Ràdio). Els votants de 80grams l'han fet guanyadora del rànquing de tardor amb 15 vots. En segon lloc i molt aprop de la guanyadora hi ha una altre jove promesa, aquest cop de la novel·la. Laia Fàbregas queda en el segon lloc del rànquing amb la seva primera novel·la La llista, que ha recollit 14 vots. El tercer lloc del rànquing l'ocupa el nou recull de relats de Sergi Pàmies La bicicleta estàtica, amb 5 vots. Molt aprop ha quedat La novel·la de Dickens de Neus Canyelles, que s'emporta el quart lloc del rànquing amb 4 vots. En l'últim lloc del rànquing de tardor hi trobem Negres Tempestes de Teresa Solana, que ha recollit 2 vots.

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing d'hivern, amb noves propostes!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails