Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 25 d’abril del 2010

80grams de ràdio 26-04-2010

14è 80grams de ràdio,
dilluns 26 d'abril



Escolta el programa sencer. (50'45")


Aquesta setmana a 80grams de ràdio ressaca del dia de Sant Jordi amb una àmplia informació de tot el que va donar de sí la Diada. A Motius 80grams descobrim el Certàmen de Lectura amb Veu Alta que intenta promoure la lectura oral entre els nens i nenes. Ens acompanya l'escriptor Joan Pons que ha escrit la novel·la La Casa de Gel Premi de novel·la Ciutat d'Alzira. A 80grams sense fronteres descobrim dues novel·les L'illa de Giani Stuparich i Verd Aigua de Marisa Madieri, dos clàssics italians recuperats per Minúscula amb els que l'editorial estrena una nova col·lecció de clàssics europeus en català per celebrar el seu desè aniversari. Compartim amb vosaltres un nou Moment de Primavera, i com sempre juguem a descobrir un nou clàssic de la literatura catalana amb el nostre concurs. Aquesta setmana busquem una novel·la de finals del segle XIX.

Primera pista (més pistes durant el programa):
"Novel·la escrita en tres volums que retrata la Barcelona de finals de segle XIX des del vessant costumista"
Respostes a info@80grams.com.
Entre els que l'encertin sortejarem un lot de llibres.

Tot això i molt més cada dilluns d'1 a 2 de la tarda a Ràdio Ciutat de Badalona.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails