Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 22 de març de 2010

Notícia :: Lluny de la ciutat d'Alícia Ventura Geis guanya el ®ànquing d'hivern de 80grams

Finalment la batalla pel primer lloc del rànquing d'hivern de 80grams l'ha guanyat Alicia Ventura Geis amb Lluny de la ciutat amb el 39 per cert dels vots per davant d'Els jugadors de whist de Vicenç Pagès que ha recollit el 33 per cent de les votacions i es queda al segon lloc. Durant els tres mesos que ha durat el rànquing han votat 53 persones.

®anquing d'hivern de 80grams

Arriba la primavera i amb ella un nou rànquing. Ahir es va tancar el rànquing d'hivern amb un guanyador clar seguit molt d'aprop pel segon i bastant allunyats dels tres restants. Dels cinc llibres del rànquing per escollir la novel·la històrica Lluny de la ciutat es col·loca a la primera posició amb 21 vots, seguida molt d'aprop per una de les novel·les que ha recollit millors crítiques durant el 2009 Els jugadors de whist amb 18 vots. El llibre de Muriel Villanueva Jo toco i tu balles, Premi Montflorit 2009, aconsegueix la tercera posició amb 7 vots. La segueixen d'aprop el llibre de relats Londres nevat de Jordi Llavina amb 4 vots, i en l'últim lloc del rànquing el primer recull de poemes d'Isabel - Clara Simó El conjur.

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails