Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 12 de març del 2010

80grams de Ràdio 15-03-2010

10è 80grams de Ràdio, dilluns 15 de març

Escolta el programa sencer. (51'01")

Aquesta setmana a Motius 80grams descobrim la importancia dels contes, no només pels nens i nenes que els llegeixen, sino també per les persones que els escriuen. En parlem amb l'escriptora Núria Homs i la il·lustradora Mercè Canals. Passa pel programa Amàlia Lafuente per parlar-nos de la novel·la Codi Genètic, un thriller mèdic que ha guanyat el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa. A 80grams d'Història descobrim els Fantasmes de Barcelona, amb un llibre de Sylvia Lagarda-Mata que recull els fets sobrenaturals de la història de la ciutat. Com cada setmana fem un cop d'ull al rànquing d'hivern que està a punt de finalitzar, i com sempre recuperarem un clàssic de la literatura catalana. Aquesta setmana estem buscant un clàssic amb majúscules, una novel·la escrita a principis del segle XX per un autora amb pseudònim.
Primera pista (més pistes escoltant el programa):
"És una de les obres més universals de la literatura modernista i ens parla del trasbals interior d'una dona, insatisfeta amb la seva vida"
Respostes a info@80grams.com.
Entre els que l'encertin sortejarem un lot de llibres.

Tot això i molt més cada dilluns d'1 a 2 de la tarda a Ràdio Ciutat de Badalona.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails