Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 28 de desembre del 2009

Novetat :: Us espero a taula

Us espero a taula
Gemma Lienas
Editorial Columna
Desembre 2009
Divulgació

CONTRAPORTADA: Pocs deuen saber que la Gemma Lienas és, a més d’una de les autores més estimades pels lectors de tot el país, una grandíssima cuinera. Ja des de ben petita, quan passava les tardes jugant amb la seva cuineta de joguina, el món de la cuina ha estat sempre una de les seves grans passions. Bona prova d’això en són els seus atapeïts quaderns de receptes on, des dels 18 anys i de manera sistemàtica, anota tots aquells plats que cuina i li surten bé. Són receptes d’amics, de la família —de la seva mare i, sobretot, del seu fill David, xef professional—, retallades de llibres, revistes, etc, que ha posat en pràctica amb èxit i que mai no li han fallat. Us espero a taula en recull les millors: una selecció de receptes de tota mena que ofereixen un ventall molt ampli de possibilitats; plats per sorprendre en el dia a dia, per celebrar ocasions especials, per fer en poc temps, entre moltes altres. Escrites amb claredat i rigor, Gemma Lienas presenta un receptari amè, entenedor i enginyós, on també apunta suggeriments que ha anat incorporant als seus plats al llarg dels anys i que aporten el seu toc personal al llibre. Una obra fantàstica per convidar tothom a taula!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails