Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 28 d’octubre del 2009

Notícia :: 80grams ha fet un any

80grams celebra avui el seu primer aniversari. Un any compartint amb vosaltres tot el que es mou al món editorial català.

Moltes felicitats 80grams,
i moltes gràcies!

Des de la seva creació 80grams ha anat creixent mica en mica i ho ha fet gràcies als blocaires que dia a dia ens visiteu i compartiu amb nosaltres la passió per la literatura catalana. Esperem que us continueu animant a participar i a deixar els vostres comentaris. Nosaltres us prometem que seguirem treballant amb la mateixa ilusió del primer dia.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats per una feinaben feta!! I que continuï motls anys més!

    ResponElimina
  2. Felicitats. Moltes felicitats per aquest anyet de blog ben literari. I per molt méeeeeeeees!!!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats,
    i no tant pel temps, que hi ha molts blocs que fan anys, sinó pels continguts, que n'hi ha pocs com 80grams!
    Jordi

    ResponElimina
  4. Felicitats!

    Que hi hagi 80 grams per molts anys!!!

    Us llegeixo.

    SU

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la feina feta i per molts anys!

    ResponElimina
  6. M'afegeixo als comentaris: Moltes felicitats i enhorabona per la feina ben feta... dóna gust llegir el aquest bloc!!
    Anna

    ResponElimina
  7. Des del blog El racó del llibre et desitgen
    MOLTES FELICITATS!!!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats, Laura!
    www.manelqueralt.net

    ResponElimina
  9. enhorabona, Laura. quan vaig entrar per primer cop a casa teva vaig pensar (i t'ho vaig fer saber, crec)que era un espai polidíssim, fet amb molt bon gust. adoro el títol. i sóc una dels 77 seguidors. enhorabona i sobretot, gràcies, moltes gràcies.
    (el plural majestàtic m'ha despistat una mica. ets tan prudent que parles de tu en plural?)

    ResponElimina
  10. No,no. És que el disseny del bloc és obra del meu germà (Oniric design), i el resultat final una feina de tots, perquè sense les vostres visites el bloc no tindria sentit.
    Moltes gràcies de veritat per les vostres felicitacions!!!

    ResponElimina
  11. Per molts anys Laura.......i continua fent camí. Tots t'acompanyem. Enhorabona

    ResponElimina
  12. Ah, d'acord! Doncs l'enhorabona per la part que et toca, germà de la Laura. Sense ni una visita, aquest bloc potser no tindria sentit, però continuaria sent magnífic.

    ResponElimina
  13. Moltèrrimes gràcies Matilde!!!
    Disfruto molt il.lustrant la tasca de la Laura.
    Jordi (germà:)

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats en aquest primer aniversari Laura i equip!!! espero que en segueixin molts més. Que la llevor vagi creixent amb el pas del temps com tu, com vosaltres, com nosaltres com tots en el camí de la vida; la literatura ens hi ajuda, parla de vides viscudes i sentides i enriqueix les vides de tots.
    Gràcies Laura,
    Petons,

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails