Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 2 de setembre del 2009

Novetat :: Lennon i Anna

Lennon i Anna
Vicent Borràs
Editorial Bromera
Setembre 2009
Relats

" Un viatge cap a l’edat adulta al ritme de la música de John Lennon"

SINOPSI: Lennon i Anna és un recull d’històries que s’entrecreuen entre sí. La música de John Lennon i la seua tràgica desaparició marquen les vides dels joves que protagonitzen aquestes narracions, que experimenten l’amor i el desamor amb tota la intensitat de l’adolescència. Aquest llibre, que esdevé un viatge iniciàtic cap a l’edat adulta, és la prova de com és de certa la frase del cantant de Liverpool: «la vida és això que et passa mentre estàs ocupat fent altres plans». L’autor ha declarat que amb aquest llibre s’ha endinsat de ple «en la pèrdua de la innocència. Per a mi és un llibre d’Amor amb majúscules: amor a la música, a Lennon, a Itàlia, als temps passats...».
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. estic rematant l'estiu amb un bon exemple de literatura i música: el vampíria sound d'en pep blay. aquest setembre seguiré amb recomanacions que, com la teva, fan anar de la mà música i històries.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails