Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 9 de juny del 2009

Notícia :: La setmana del llibre en català tornarà a Barcelona l'any vinent

La Setmana del Llibre en Català tornarà a Barcelona al 2010 amb nova ubicació, el Parc de la Ciutadella, i noves dates, del 10 al 19 de setembre. L'organització de la Setmana ha arribat a un acord satisfactori per totes les parts, després que aquest any s'hagi celebrat per primer cop fora de la capital catalana.
La setmana del llibre torna doncs a Barcelona i ho fa per la porta gran, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya per primer cop a la seva història. Els organitzadors del certàmen confien que aquesta coincidència augmenti el prestigi de la setmana i els visitants d'aquesta, per la vinculació de la festa nacional amb els llibres i la cultura catalana. La nova ubicació serà el Parc de la Ciutadella i a banda de la venda de llibres de fons, l'any vinent també es vendran novetats literàries per potenciar la presència del Gremi de Llibreters. A més ja s'està preparant un ambiciós programa d'activitats que pretén obrir la Setmana a tota la geografia catalana. L'organització del certàment no vol perdre la participació de Sant Cugat, ciutat que els ha acollit aquest any.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails