Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 1 d’abril del 2009

Notícia :: Magí Sunyer guanya el Premi Roc Boronat de Narrativa

L'escriptor reusenc Magí Sunyer ha guanyat el Premi Roc Boronat 2009 de Narrativa amb Jim, una novel·la que parteix del clàssic l'Illa del tresort de Robert L. Stevenson.


Aquest vespre s'ha fet públic el nom del guanyador del Premi Roc Boronat 2009. El guardó ha anat a parar a l'escriptor Magí Sunyer per la novel·la Jim. El premi està dotat amb 6.000 euros i l'editorial Proa edita el llibre guanyador. Jim té com a punt de partença L’illa del tresor, de Robert L. Stevenson. El relat és un drama sobre la complexitat de les motivacions humanes, una reflexió ètica sobre l’estranyesa de la realitat.
El premi Roc Boronat és una iniciativa de l'ONCE i té dues categories, una oberta a tothom i una altre per persones cegues o deficients visuals. En aquest darrer apartat els guanyadors han estat Sol, marinada, tempesta i comiat d’Antoni Jaumandreu, en l'espai de conte, i Matilde-Elena Peralta amb Els xaragalls del silenci en l'apartat de poesia. L’Organització Nacional de Cecs (ONCE) convoca els premis literaris en llengua catalana Roc Boronat des de fa deu anys en memòria d’aquest escriptor i polític republicà, promotor del Sindicat de Cecs de Catalunya, organisme que tenia com a objectiu ser l’òrgan representatiu de tots els cecs catalans en temps de la República.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails