Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 5 de març del 2009

Notícia :: Comença la 27ena Setmana del Llibre en Català a Sant Cugat

Avui arrenca la 27ena Setmana del Llibre en Català al Monestir de Sant Cugat del Vallès. La cita del llibre en català s'allargarà fins el 15 de març i compta amb un fons de 20.000 títols.

La Setmana del llibre en català divideix el seu espai en tres temàtiquen diferents : narrativa, no ficció i infantil i juvenil. En aquestes tres llibreries temàtiques s'exposen 20.000 títols, a més dels 40.000 exemplars de fons i les novetats editorials que estaran a la venda durant les signatures d'autors. Per aquesta tradicional activitat hi passarant escriptors com Màrius Serra, Martí Gironell, Francesc Miralles, Víctor Alexandre, Carme Riera, Jordi de Manuel, Isabel Clara Simó, Roser Caminals, Gemma Lienas, Baltasar Porcel, Jaume Cabré i Lluís Anton Baulenes entre d'altres.
La setmana ha preparat a més noves activitats com els Combats Retòrics entre dos escriptors, xerrades literàries, taules rodones, actes amb petites editorials, i pels nens lectures dels contes, pallassos i titelles.
L'acte d'inauguració té lloc avui divendres 6 de març a les 12 del migdia amb la presència d'autoritats i l'espectacle Poesia i llibertat que es repatirà el dia de la clausura, diumenge 15 de març. La Setmana del llibre en Català s'extén a altres punts del territori català com Barcelona, Girona, Mataró, Reus i Olot. Palma de Mallorca celebra també aquests dies la seva pròpia Setmana del Llibre en català.
Més informació a http://www.setmanallibre.cat/
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
:: Notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails