Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 3 de febrer del 2009

Notícia :: A la venda els primers llibres digitals en català

Les editorials Angle, Cossetània i Bromera s'han embarcat en una aventura conjunta per promocionar el llibre en format digital. De moment, sortiran a la venda una quinzena de títols del fons bibliogràfic de les editorials, amb autors com Arcadi Oliveres, Narcís Oller, Ramon Aymerich, Arcadi Oliveres o Edgar Allan Poe, els quals es podran adquirir al web Edi.cat, a data d'avui encara en construcció.

Els llibres digitals o e-llibres seran entre un 60 i 70% més barats que les versions en paper i, de moment, només es posaran a la venda 15 títols, cinc per editorial. Així, Angle Editorial oferirà tres llibres d'Arcadi Oliveres ('Contra la fam i la guerra', 'Un altre món' i 'el meu camí cap a la utopia') i dos d'Octavi Fullat ('La meva llibertat' i 'La meva veritat').
De la seva banda, Cossetània Edicions comercialitzarà en línia 'El viatge de Rudy' de Ramon Aymerich i Ester Romeu; 'Vilaniu', de Narcís Oller; 'El vertigen del trapezista', de Jesús M. Tibau; '100 maneres de descobrir un crim', de Moisès Peñalver Núñez; i 'La catosfera literària', de diversos autors.
La tercera editorial, la valenciana Bromera, editarà 'El soroll de la resta', de Francesc Bodí; 'Plagis', d'Urbà Lozano; 'Encara no m'estimes', de Jonathan Lethem; 'El col·leccionista de fades', de Josep Ballester, i 'El pou i el pèndol', d'Edgar Allan Poe, del qual enguany se celebra el bicentenari del seu naixement.

FONT: La malla

1 comentari:

  1. cal estar present en els nous formats en què es presentarà la literatura. i per a mi ja és important etar en aquesta tria.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails