Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 22 de juliol de 2015

Notícia :: Lluís Bonada i Rosa M. Piñol Premi Trajectòria 2015

Els periodistes literaris Lluís Bonada i Rosa M. Piñol seran guardonats amb el 19è Premi Trajectòria 2015. El reconeixement es donarà al setembre en el marc de la 33a Setmana del Llibre en Català, que amplia activitats, casetes i expositors. 

Els periodistes literaris Lluís Bonada i Rosa M. Piñol rebran el 19è Premi Trajectòria 2015 en el marc de la 33a Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 4 al 13 de setembre. El guardó reconeix figures destacades en la divulgació de la cultura catalana, tradicionalment escriptors. Però en aquesta ocasió s'ha volgut, en paraules de Piñol "fer un homenatge al periodisme cultural i literari" que ha estat destinat, tal com  ha dit Bonada, a "visualitzar i a divulgar el llibre en català al llarg de molt de temps sempre amb un sentit informatiu i crític", segons el periodista. En la Setmana d'aquest any augmentaran les activitats, casetes i expositors respecte l'any anterior. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails