Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 5 de juny de 2015

Notícia :: Arriba el sistema de préstec de llibre electrònic a les biblioteques

El sistema de préstec de llibre electrònic a les biblioteques permetrà més d'un milió de lectures. El servei, que entra en funcionament el 8 de juny, tindrà 1951 llibres en català i castellà i 41.730 llicències, i s'ampliarà progressivament. Font: ACN. 

El nou servei de préstec de llibre electrònic a les biblioteques públiques catalanes permetrà més d'un milió de lectures, segons s'indica des del Departament de Cultura. El nou servei comptarà amb un col·lecció inicial de més de 1.900 títols d'obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb fons en català i castellà i 41.730 llicències. La iniciativa es posa en marxa el pròxim dilluns 8 de juny. El préstec estarà disponible per a tots els ciutadans de Catalunya que disposin del carnet d'una biblioteca pública i està impulsat pel Departament de Cultura de la generalitat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'ajuntament de Barcelona. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails