Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 6 de maig de 2015

Notícia :: Miquel de Palol guanya el Jocs Florals

Miquel de Palol guanya la 56a edició dels Jocs Florals amb l'obra 'Dos cors per una bèstia'. La Setmana de la Poesia de Barcelona organitza una trentena d'activitats en la seva 15ena edició. Font: ACN. 

L'escriptor i poeta Miquel de Palol (Barcelona, 1953) ha guanyat la 56a edició dels Jocs Florals amb l'obra 'Dos cors per un bèstia', un llibre que l'autor defineix com un "cicle de variacions, una figura que va sent contemplada des d'angles diferents". L'obra aborda temes que ocupen "gran part de la poesia" com "la manera en què el pas del temps erosiona els sentiments". La idea central de la 15ena edició de la Setmana de la Poesia és reivindicar la Poesia total, la pluralitat de formats, d'estètica i de generacions que té la producció poètica. Amb una trentena d'activitats, s'exploraran els vincles amb el teatre, la música o el cinema, això com també la diversitat de veus i raons per fer poesia. 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails