Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 18 de febrer de 2015

Notícia :: Rodrigo Muñoz i Care Santos, Premi Edebé de Literatura Infantil i Juvenil

Rodrigo Muñoz i Care Santos guanyen el Premi Edebé de Literatura Infantil i Juvenil. Les dues obres enllacen amb la realitat dels infants i joves i són un homenatge a la literatura. Font:ACN. 

Rodrigo Muñoz Avia (Madrid, 1967), amb la novel·la, escrita originalment en castellà, El signe prohibit, i Care Santos (Mataró, 1970), amb la novel·la Mentida, són els guanyadors de la XXIIIa edició del Premi EDEBÉ de Literatura Infantil i Juvenil, que s'ha donat a conèixer aquest dimecres. Muñoz reflexiona a la seva novel·la sobre l'amistat, l'amor, i les absències amb el llenguatge com a protagonista, mentre que Santos ha escrit una història sobre el tracte que reben per part de la societat els joves criminals. Les dues obres premiades enllacen directament amb la realitat dels infants i joves i són un homenatge a la literatura.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails