Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 23 de desembre del 2014

Notícies :: La biblioteca de Mollerusa vendrà llibres

La biblioteca de Mollerusa vendrà llibres en un projecte pilot en el qual és l'única a Lleida. El Projecte Tàndem es desenvolupa a 15 municipis i ha estat endegat pel Departament de Cultura i la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya. Font:ACN. 

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila començarà a partir del gener a vendre llibres en col·laboració amb la llibreria Dalmases dins un projecte pilot que ha endegat el Departament de Cultura en col·laboració amb el Gremi de Llibreters i en el que Mollerussa és la única ciutat de Lleida de les 15 que hi participen arreu de Catalunya. Així ho han explicat l'alcalde Marc Solsona, la directora de la biblioteca i la propietària de la llibreria en qüestió. Solsona ha destacat que formar part del Projecte tàndem no és gratuït sinó que és fruit de la intensa activitat que duu a terme la biblioteca de la ciutat com a promotora de l'activitat cultura al llarg de tot l'any. 

A través d’aquest projecte, els usuaris de la biblioteca podran escollir qualsevol obra del catàleg de la llibreria i recollir-lo en menys de 48 hores a qualsevol dels dos punts. Tant la biblioteca com la llibreria “treballen a favor del lector i amb un producte comú que és el llibre”, motiu que reafirma l’aliança, que es repeteix al llarg de l’any amb diferents activitats com són sessions de L’Hora del Conte o la col·laboració dins el Saló del Llibre Infantil i Juvenil. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails