Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 24 d’abril del 2014

Notícies :: Jonasson, Santos,Rojals, els germans Roca i Ramon Gener entre els més venuts d'aquest Sant Jordi

Cap sorpresa entre els llibres més venuts d'aquest Sant Jordi. La campana torna a encapçalar el rànquing de ficció en català amb el segon llibre de l'autor de l'Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, L'analfabeta que va salvar un país. Primeres posicions que comparteix amb Care Santos i el seu Desig de xocolata i Marta Rojals i la seva esperada segona novel·la, L'altra, després del gran èxit de Primavera, estiu, etc. En no ficció, encapçalen les llistes, els germans Roca i el periodista Ramon Gené i el seu Si Beethoven pogués escoltar-me. Grans notícies pel sector editorial,que ha vist com les vendes d'aquest Sant Jordi han augmentat un 5 per cent respecte l'any passat, sobretot pel que fa a títols escrits en català. Un diada marcada per la vaga de treballadors de l'FNAC i la solidaritat dels autors que hi havien de signar i que finalment van decidir no fer-ho. 

Us deixem la llista completa dels llibres més venuts en català: 

FICCIÓ 
1. L’analfabeta que va salvar un país (La Campana), de Jonas Jonasson
2. Desig de xocolata (Proa), de Care Santos
3. L’altra (La Magrana), de Marta Rojals
4. El primer heroi (Ediciones B), de Martí Gironell
5. Eufòria (Proa), de Xavier Bosch
6. Els ambaixadors (Destino), d’ Albert Villaró
7. VICTUS (La Campana), d’ Albert Sánchez Piñol
8. Dies de frontera (Proa), de Vicenç Pagès Jordà
9. Wonder (La Campana), de R. J. Palacio
10. Primavera, estiu, etcètera (La Magrana), de Marta Rojals


NO FICCIÓ 
1. Cuina amb Joan Roca (Planeta), de Joan Roca Fontané
2. Si Beethoven pogués escoltar-me (Ara Llibres), de Ramon Gener
3. Com ser un bon català (Columna), de Quim Morales
4. La frontera invisible (Ara Llibres), de Kilian Jornet
5. 9N 2014 (Ediciones B), de Jaume Barberà
6. Modernet de Merda. El manual (Fanbooks), de Modernet de Merda
7. Les dones del 1714 (Columna), de Patricia Gabancho
8. Les ulleres de la felicitat (Rosa dels Vents), de Rafael Santandreu
9. Història de Catalunya (modèstia a part) (Columna), de Toni Soler
10. Els set pecats capitals de la justícia (Ara Llibres), de Santiago Vidal


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails