Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 30 de gener del 2014

Notícia :: Care Santos guanya el Premi Ramón Llull

Care Santos guanya el Premi Ramón Llull amb una obra sobre tres dones unides en el temps per la xocolata. L'escriptora mataronina s'endú la trenta-quatrena edició del guardó amb 'Desig de xocolata'. Font: ACN.

'Desig de xocolata', de Care Santos, és l'obra guanyadora de la XXXIV edició del Premi de les Lletres Catalanes Ramón Llull. L'escriptora de Mataró guanya el guardó amb un obra estructurada en tres actes, que relata la història de tres dones d'èpoques diferents unides en el temps per la seva passió per la xocolata. Una vella xocolatera de porcellana que sobreviu el pas del temps i que passarà per les mans de les tres protagonistes és, de fet, l'únic nexe entre elles. D'aquesta manera l'autora ressegueix la tradició xocolatera de Barcelona des del segle XVII fins a l'actualitat, explicat amb voluntat d'emocionar i encomanar una passió que també és la seva. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails