Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 31 de desembre de 2013

Notícia :: La Institució de les Lletres Catalanes té nou web

El nou web de la Institució de les Lletres Catalanes vol ser "l'eina de referència" de la literatura catalana. L'entitat estrena nou espai a internet amb més de 2.500 autors catalans. El trobareu a lletrescatalanes.cat. El conseller Ferran Mascarell la considera "el pas de la prehistòria a la modernitat" per mostrar el sistema literari. Font: ACN. 

El nou portal de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) s'ha posat en marxa aquest dilluns amb l'ambició d'esdevenir l'eina "de referència" de la literatura catalana. La directora de la ILC, Laura Borràs, ha informat de la seva doble dimensió: la de servei públic per donar a conèixer els autors catalans als usuaris i la d'ús intern, pels tècnics de la ILC, que en són els seus gestors. Amb un base de dades d'autors actualitzada que inclou també escriptors morts i els nous autors (en total més de 2.500), el portal és una base de dades digital que permetrà als usuaris navegar, consultar i participar. El web vol ser un gran aparador per visualitzar "tot el potencial de la literatura catalana. 

:: Visita el web 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails