Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 12 de novembre del 2013

Novetat :: Vint i Ramon Barnils

Vint i Ramon Barnils
Laia Altarriba
Editorial el Dau 
Octubre 2013
Biografia

SINOPSI: Ramon Barnils (1940-2001), periodista i professor, va escriure i col·laborar a Tele/eXpres, El Noticiero Universal, La Vanguardia, El be negre amb potes rosses, Ajoblanco, Solidaridad Obrera i El Temps, entre molts d'altres, i va participar a Catalunya Ràdio, en programes com El lloro, em mono, el mico i el senyor de Puerto Rico. El llibre que teniu a les mans aplega una sèrie d'entrevistes a vint persones que el van conèixer, i s'hi s'explica la seva vida i la seva aproximació al periodisme, la influència que va exercir entre molts dels seus companys d'ofici i els seus plantejaments polítics. 
Vint i Ramon Barnils és també la història d'una generació i de totes aquelles que s'hi han relacionat i un retrat de l'època que va dels anys seixanta fins a finals de segle XX: la lluita antifranquista i el paper del moviment llibertari, així com un qüestionament de la Transició política i l'aposta per la independència del nostre país. Simultaniament a la publicació del llibre s'ha estrenat el documental "Barnils tal com raja"

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails