Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 21 de novembre de 2013

Notícia :: València celebra la seva primera setmana del llibre en català

La iniciativa neix al marge de les institucions públiques valencianes i reuneix una mostra de la producció en català al País Valencià, trobades amb lectors i altres activitats. Font ACN. 

València organitza des d'aquest dijous 'La plaça del llibre', primera setmana del llibre en català a la ciutat. Impulsada per Acció Cultural del País Valencià, l'Associació d'Editors del País Valencià, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el Gremi de Llibreters de València la iniciativa neix sense el suport de cap institució pública valenciana i amb la finalitat de promoure el món del llibre en català i fomentar-ne la lectura. Música, contacontes, actes adreçats a estudiants i una exposició dedicada a Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu conformen algunes de les activitats d'aquesta 'Plaça del llibre', amb un espai central on les editorials mostren part de la seva producció.  
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails