Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 13 de novembre de 2013

Notícia :: S'edita un poemari inèdit de Miquel Martí i Pol

S'edita 'Veu incessant' un poemari inèdit que posa al descobert la poesia primerenca de Miquel Martí i Pol. La troballa s'ha produït arran de l'estudi del llegat del poeta per part dels investigadors Roger Canadell i Montserrat Caralt. Font: ACN.

Amb motiu del desè aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol, Edicions 62 ha tret a la llum 'Veu incessant', un poemari inèdit del poeta de Roda de Ter. Escrit el 1954, és la primera vegada que aquest recull de poemes apareix en una edició completa, unitària i independent, a cura dels investigadors Roger Canadell i Montserrat Caralt. 'Veu incessant' consta de 21 poemes que es publiquen en l'ordre original en què es van trobar arran de l'estudi del seu llegat. Canadell ha explicat que el poemari documenta la crisi existencial i religiosa de Marti i Pol i els primers passos cap a una poesia de caràcter més social. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails