Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Notícia :: Una obra d'Espriu es convertirà en videojoc

'Primera història d'Esther' de Salvador Espriu es converteix en un videojoc. La iniciativa serà una realitat a finals de novembre en el marc de l'any Espriu. Font: ACN.

El comissari de l'any Espriu, Xavier Bru de Sala ha rebel·lat que l'obra 'Primera història d'Esther' serà un videojoc molt aviat. Bru de Sala ha donat la primícia durant la presentació de l'obra pòstuma i inèdita de l'escriptor 'Ocnos i el parat esglai'. L'objectiu de la creació del videojoc és fer arribar una de les obres cabdals d'Espriu a les generacions més joves. Escrita el 1948, la 'Primera història' té lloc a Sinera, mítica recreació dels records d'infància a l'Arenys de Mar d'Espriu. A partir d'una reelectura del tema bíblic d'Esther, com la que ja havia fet Jean Racine al segle XVII, aborda qüestions com la deshumanització del poder, la vanitat i la família. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails