Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 3 de juny del 2013

Novetat :: Dies de cel groc

Dies de cel groc
Laia Fàbregas
Amsterdam
Maig de 2013
Novel·la

" I em van explicar que quan era petita jugava a amagar-se dels seus pares ficant el cap en una pantalla de làmpada, i que per això havia triat aquella foto per a la solapa del seu llibre i per a la publictat, perquè era l'única foto que estava convençuda que els seus pares reconeixien si mai la veien". Una novel·la plena de sorpreses sobre la família, l'amor, la recerca de la felicitat i la literatura. La maestria d'una de les joves autores catalanes de més projecció internacional en tota la seva esplendor.

SINOPSI: La Sira té un germà gran, en Nil, i la seva història no és com la dels altres germans. La Sira farà de castellera i en Nil desapareixerà de ben jove. I la Sira i en Nil tindran en comú la Cecília Sicília, una escriptora que no escriu i que representarà la distància entre tots dos. I també la seva necessitat d'estar junts. Una història fascinant amb personatges que s'esvaeixen, herbes de color vermell i pluges de granotes enquè alguns dies són grocs i les nits potser, són d'altres colors.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails