Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 17 de maig del 2013

Notícia :: Llibres del Delicte, nova editorial de novel·la negra en català

Neix Llibres del Delicte, una nova editorial de novel·la negra en català. La nova editorial independent publicarà entre sis i vuit novetats l'any i s'estrena amb els títols 'Independència d'interessos', de Marc Moreno, i 'Coll avall', escrita a quatre mans per X. Díaz i M. Martínez. 

Lllibres del Delicte neix amb la voluntat de "publicar novel·les del gènere negre, escrites per autors catalans i recuperar la tradició d'excel·lents escriptors i col·leccions d'obres que des de sempre han situat la novel·la negra com un dels gèneres tradicionals de la literatura catalana"
Amb una aposta per l'escriptor català, Llibres del Delicte vol descobrir i donar difusió a noves veus narratives que aportin frescor a la lletres catalanes, però sense descuidar els autors consagrats amb presència al mercat editorial. Per això el seu catàleg vol ser una selecció de títols ben estudiada, amb la publicació d'entre sis i vuit novetats l'any que asseguren una tria depurada i coherent. Els primers llibres són 'Independència d'interessos', la segona novel·la del periodista i escriptor Marc Martínez, que ja és a la venda i on contínua fent servir el moviment independentista com a escenari d'interessos personals i set de poder, i 'Coll avall', novel·la escrita a quatre mans per X. Díaz i M. Martínez, que veurà la llum durant el mes de juny. 
La nova editorial va adreçada als lectors que vulguin llegir històries negres en català, ja siguin criminals, policíaques o qualsevol altre subgènere, però sempre amb un toc proper i temes que reflecteixen la societat catalana. L'editorial aposta per la novel·la negra d'una manera semblant a la literatura social del segle XXI, perfecta per reflectir el món i esdevenir una eina de crítica social. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Felicitats per la iniciativa i molta sort! La novel·la negra certament està de moda!

    Imma Asensio
    http://www.mater.cat

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails