Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 17 d’abril de 2013

Novetat :: Una dona d'aigua

Una dona d'aigua
Núria Esponellà
Columna
Febrer de 2013
Novel·la

"Un amor prohibit en una societat convulsa després de les guerres carlines. Una dona d'aigua és una novel·la d'intriga psicològica que recrea una època amb tot detall i que ens explica la història d'un amor adúlter i clandestí entre Srah Parts i Miquel Camps, tots dos atrapats en matrimonis sense amor." 

CONTRAPORTADA: "La va veure d'esquena; la cabellera rinxolada d'un ros cendra, el contorn suau i mesurat dels muscles, coberts per un xap negre. Li va seguir l'oscil·lació, expectant, sabent que ella no el podia descobrir, i aquesta certesa li va provocar alhora l'impuls de cotinuar mirant-la i un sentiment de consciència de trasgressió que li deia que espiar una dona era una conducta impròpia d'ell. Però aquella desconeguda havia desaperagut casulament i ell només es limitava a observar" PAG.34
Una dona d'aigua és una novel·la d'intriga psicològica que recrea una època amb tot detall i que ens explica la història d'un amor adúlter i clandestí entre Sarah Prats i Miquel Camps, tots dos atrapats en matrimonis sense amor. La seva passió haurà de lluitar contra els tripijocs del marit de la Sarah, la influència d'un enigmàtic doctor i els rumors d'una ciutat petita com Banyoles, una societat convulsa després de les guerres carlines. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails