Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 7 de març del 2013

Notícia :: Grup 62 es trasllada

El Grup 62 es trasllada a la seu de Planeta i a unes oficines de Pedralbes, com a part dels canvis accionarials que es preveuen en el grup editorial català propietat de Planeta, La Caixa i Enciclopèdia Catalana. 

El Grup 62 abandonará les oficines del carrer Peu de la Creu abans de final de març. Els treballadors d'administració i drets d'autor es traslladaran a la seu de Planeta, i els editors, consell editorial, presidència i serveis de premsa s'ubicaran en una oficina del carrer Pedro i Pons a Pedralbes. La idea dels responsables del grup, referent de l'edició en català amb segells com Proa Pòrtic, Columna i Empúries, hagi acabat abans de setmana santa. Els grups Planeta i Enciclopèdia Catalana es van incorporar l'any 2006 a l'accionariat de Grup 62 amb l'objectiu de reforçar-lo com a referent de l'edició en català, i després d'adquirir un 30 per cetn del grup editorial a La Caixa. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails