Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 26 de febrer de 2013

Novetat :: Sala de miralls

Sala de miralls 
Feliu Formosa
Perifèric Edicions
Gener de 2013
Dietari 

Primer va ser El present vulnerable. Després A contratemps. Més tard El somriure de l'atzar. I ara, Sala de miralls, el darrer dietari de Feliu Formosa. 


En un moment de la nostra història en què semblen molt més importants els vaivens de l'economia global, la notícia d'un nou dietari de Feliu Formosa passa a ser superlativa. L'escriptor Iván Thays titulava fa poc un dels posts del seu bloc "Vano oficio": Escriure és un revolució. I potser hi hagi poques frases més encertades. Aquest noui dietari, Sala de miralls, ens situa en una posició de privilegi com a espectadors de la imprescindible trajectòria de Feliu Formosa com a home de lletres, un dels nostres escriptors que més han sabut explicar-se i explicar-nos com l'escriptura, i la seva inseparable companya, la lectura, ens fa més humans i més lliures. 
Es tracta, doncs, d'una ocació única per als amants de la literatura fragmentària, aquella que, al capdavall, conforma el tot a través de la nostra intel·ligència.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails