Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 23 de gener de 2013

Notícia :: L'Any Espriu ja té web

A partir d'avui ja està operativa el web de l'Any Espriu www.anyespriu.cat, que recull tota la informació d'aquesta celebració i que s'anirà ampliant i actualitzant a mesura que avanci l'any. 

Aquest dimecres s'ha posat en marxa el web de l'Any Espriu, que recull tota la programació  i centralitza tota l'activitat 2.0 al voltant de la commemoració. El web s'anira completant amb material de les activitats a mesura que avanci l'any. Segons el comissari de l'Any Espriu, Xavier Bru de Sala, cal utilitzar totes les eines que tenim al nostre abast per donar la màxima amplitud a la celebració. I és que va molt més enllà d'una pàgina web ja que servirà de "repositori" de tots els continguts que es generaran per tal que la inversió quedin en forma d'arxiu documental, com a comentat la directora de la ICL, Laura Borràs.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails