Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 29 de novembre del 2012

Notícia :: Els Amics de les Arts converteixen la cançó Déjà vu en un conte

Déjà vu
Els Amics de les Arts
Il·lustrador: Víctor Escandell
La Galera
Tardor 2012
Àlbum il·lustrat


Els Amics de les Arts han convertit la seva cançó Déjà vu, inclosa en el disc Castafiore Cabaret, en un conte per a totes les edats. Un treball exquisit il·lustrat per Víctor Escandell amb la tècnica de collage que ha convertit en una joia un llibre ple de detalls, ideal per regalar aquestes festes de Nadal. El llibre inclou un cd amb dues versions inèdites que el grup ha gravat expressament per l'edició del llibre, una cantada i una musical. També inclou el making off del llibre. 

La cançó en explica la història d'amor d'una parella a París. El grup utilitza paraules catalanes que amb una pronunciació semblant al francès per establir un joc sonor i lingüistic molt divertit. L'il·lustrador ha aconseguit plasmar en els seus dibuixos el món oníric de la cançó i dotar d'infinits detalls un llibre que es recomana llegir mentre escoltes la versió de la cançó.

Ahir a la tarda Els Amics de les Arts van presentar el llibre a la Casa del Llibre de Barcelona, acompanyats de Víctor Escandell i de la directora editorial de la Galer Iolanda Batallé Prats. Una presentació divertida didáctica i molt especial, que va esdevenir un conversa per conèixer una miqueta millor els components del grup, perquè l'il·lustrador pogués respondre les moltíssimes preguntes que tenia el públic en referència als dibuixos i per poder escoltar en directe un versió en acústic de la cançó. Us deixem el vídeo d'aquest moment, que podeu trobar ja al You Tube. Un llibre regal que us recomanem de totes totes. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails