Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 31 d’octubre del 2012

Notícia :: Mar Bosch guanya el premi Just M. Casero

L'escriptora gironina Mar Bosch ha guanyat el premi de novel·la curta Just M. Casero amb 'Darrere les hores càlides'. La finalista del guardó és Anna Altisén amb 'Quan vaig deixar de ser natura lleugera'. 

'Darrere les hores càlides' de Mar Bosch és la novel·la guanyadora de la 32ena edició del premi Just M. Casero. Es tracta d'una novel·la que se situa al món oníric de Bedlam, on, de cop i volta, en ple mes de juliol, arriba un hivern inesperat i sense fi. LA trama es desenvolupa amb les històries dels habitants de la zona i amb la relació que mantenen amb un nen, en Haikú, i la seva mare, l'Agnès. Mar Bosch s'endú els 2.220 euros amb els què està dotat el premi. El llibre l'editarà a principis de l'any que vé per l'Editorial Enpúries. La finalista d'aquest any ha estat la barcelonina Anna Altisén amb la novel·la' Quan vaig deixar de ser natura lleugera', el relat d'una dona que pateix una malaltia mental que ella anomena melancolia. Enguany s'han presentat 54 exemplars al premi, 15 més que l'any passat. Un guardó que organitzat per la Llibreria 22 de Girona i que preten impulsar els nous talents literaris. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails