Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 6 de setembre del 2012

Novetat :: Que ningú no et salvi la vida, la nova novel·la de Flavia Company

Que ningú no et salvi la vida
Flavia Company
Proa
Setembre de 2012
Novel·la

Una vegada el Víctor va salvar la vida a l'Enzo. Anys després, el Víctor li reclama que li pagui el deute amb un crim. Al llindar de la mort, l'Enzo escriu una carta per confessar-ho tot. 

CONTRAPORTADA: L'Enzo és un traductor literari, un hedonista que viu al dia, sedUït per les dones i els llibres. Té un amic, el Víctor, un alt càrrec de la banca, un home calculador i blindat per l'èxit, que tanca negocis milionaris al Martini's. Fa anys, el Víctor va salvar la vida a l'Enzo. Quan s'assabenta que al seu amic li queda poc temps de vida, el Víctor es creu amb el dret de reclamar-li el deute pendent. Però és legítim demanar a un moribund que cometi un delicte en nom teu? Poc abans del desenllaç clínic, l'Enzo sent la necessitat d'escriure una llarga carta confessant el secret a la seva filla, que no coneix, i demanar-li al seu torn un favor pòstum. 
Després de l'èxit internacional de L'ill de l'última veritat, Flavia Company torna amb Que ningú no et salvi la vida, una novel·la d'intriga que funciona amb el mecanisme perfecte d'una bomba de rellotgeria. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails