Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 4 de setembre del 2012

Notícia :: Divendres arrenca la Setmana del Llibre em Català 2012


Setembre és sinònim literari de Setmana del Llibre en Català. Aquest divendres arrenca la 30ena edició d'un dels certàmens literaris més importants de l'any. La Setmana del Llibre en Català se celebrarà entre el 7 i el 16 de setembre a la Plaça de la Catedral de Barcelona i comptarà amb més de 200 activitats per a tots els públics i un 60ena d'expositors.

La Setmana del Llibre en Català torna a canviar d'escenari i enguany se celebrarà a la Plaça de la Catedral de Barcelona. El que no canvia és la voluntat d'aquesta cita literària de fomentar la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. En total hi haurà una seixantena d'expositors entre editorials i llibreries amb un 60 per cent de fons editorial i un 40 per cent de novetats. 
Els que s'hi passegin podran gaudir de prop de 200 activitats programades per a tots els gustos i totes les edats. Entre les activitats més destacades hi ha: lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes (per exemple, 'Quan érem feliços' amb Rafel Nadal), sopars literaris, converses al voltant del món editorial (per exemple, 'Tertúlia sobre l'edició en català amb Josep Maria Castellet i Mònica Terribas), itineraris literaris (per exemple el que ens proposa la novel·la' Felicitat' de Lluís Anton Baulenas), berenars literaris, tallers, homenatges (Homenatge Any Calders-Sales-Tísner) presentacions de llibres ('Memòria d'uns ulls pintats' de Lluís Llach), tastets musicals, cinema, espectacles familiars i entrega de premis com el Concurs literari de relats curts, o el Trajectòria, que enguany premia a Lluís Permanyer. 
En síntesi: una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català. No hi falteu. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails