Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 8 de febrer del 2012

Notícia :: El 3 per cent dels lectors de l'estat espanyol declara llegir en un lector digital

Els lectors en suport digital s'ha duplicat el 2011 respecte l'any anterior, segon el 'Baròmetre d'hàbits de lectura i compra de llibres' elaborat per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya. La majoria de llibres digitals llegits han estat baixats gratuïtament d'internet. 

El 6,8 per cent dels espanyols majors de catorze anys va llegir l'any passat llibres electrònics, la majoria de les vegades a través de l'ordinador i només el 2,7 per cent ho va fer mitjançant un e-reader. I el 73,1 per cent d'aquest tipus de llibres es van baixar gratuïtament d'internet. Aquestes són les dades del baròmetre sobre els hàbits de lecturs del Gremi d'Editors. Segons aquest estudi, encara que no arriba al tres per cent el nombre d'espanyols que declaren llegir en un lector digital. gairebé el 4 per cent dels lectors asseguren tenir un e-reader, el que suposa un increment del 129 per cent l'any 2010. Cantàbria (6,1%) i Madrid (5,2%) són les regions que mostren un major percentatge de lectors de llibres electrònics.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails