Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 2 de febrer del 2012

Notícia :: Arrenca la BCN Negra

Un any a més arrenca la BCN Negra, la setmana de novel·la negra barcelonina que per setè any consecutiu ocuparà alguns dels espais de la capital catalana del 2 a l'11 de febrer. Més de trenta activitats programades i alguns dels noms més destacats del gènere en el programa de la setena edició d'un  dels festivals de novel·la negra més important d'Europa. Un festival que enguany durarà una miqueta més però amb menys pressupost. 

Fa set anys que l'Ajuntament de Barcelona organitza la BCN Negra, el Festival de Novel·la Negra de Barcelona que vol facilitar la interacció entre els lectors i lectores i autors i autores d'un gènere cada vegada més imparable. Per la trobada d'aquest any s'han preparat més de trenta activitats que des d'avui i fins l'onze de febrer ompliran els espais de la ciutat. La trobada reuneix un cop més el bò i millor del gènere actual com els guanyadors del premi CWA Internacional Dagger, un dels més prestigiosos del món, els hereus de Camilleri i Mankell, les noves veus de les literatures catalanes i castellanes, les futures històries de referència a Anglaterra, la reina de la novel·la de detectius Anne Perry i el nou Pepe Carvaho d'enguany, Petros Màrkaris. També es reivindicarà la col·lecció La cua de palla d'Edicions 62.
Entre les activitats destacades hi ha com avancàvem la visita d'Anne Perry, una taula rodona sobre gàngsters i assassins a Anglaterra, amb la participació de Jake Arnott, David Peace, Javier Calvo i Andreu Martín (7 de febrer) i la presentació de dos nous autors italians, Maurizio de Giovanni i Marco Malvaldi (8 de febrer).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails