Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 8 de setembre del 2011

Notícia :: Arrenca la Setmana del llibre en català





Demà arrenca la Setmana del llibre en català amb més de cent activitats. Durant més deu dies el Parc de la ciutadella s'omplirà de paradetes de llibres en la que s'ha consolidat com la cita anual més important del llibre en català. No hi pots faltar! 

La setmana del llibre en català canvia enguany de format per potenciar sobretot els llibreters i editors. Així passa de ser una gran llibreria amb llibre de fons, per convertir-se en l'aparador del llibre en català en general, sota l'eslógan “Vine, passeja, mira, remena, llegeix, escolta, tasta, compra, subscriu-te, relaxa't, respira, juga...”. 
Del 9 als 18 de setembre el Parc de la Ciutadella acollirà una Ciutat de la Lectura de més de 3.000 metres quatrats, plens de casetes de fusta reciclades amb palets que servirant de paradetes.  En total hi ha 40 mòduls dividits en 27 casetes. Hi estaran presents 40 editorials i 15 llibreries, algunes de les quals de fora de Barcelona, com ara la Robafaves, de Mataró, la Cucut de Torroella i Nou Rus de Viladecans. Els organitzadors esperen rebra 100.000 visitants, augmentant la xifra de 70.000 de l'any passat i esperant pujar també la facturació de 2010 de 285.000 euros. 

La Setmana proposa més de 100 activitats per a tots els públics durant el dia i també durant els vespres del cap de setmana (dies 16 i 17) amb sopars literaris, una nit del cinema i una nit musical. Entre els escriptors que passaran aquests dies per la Ciutat hi ha Ramon Solsona, Jaume Cabré (que protagonitzarà demà una trobada entre els seus editors internacionals), Maria Barbal, Isabel-Clara Simó, Xavier Bosch, Blanca Busquets i Joaquim Carbó, que rebrà el premi Trajectòria.

:: Tota la informació a www.lasetmana.cat

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails