Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 20 de setembre de 2011

Activitat :: Festival Girona de ConteGirona de Conte
Festival de narració oral de Girona i Entorn
Data: del 19 al 25 de setembre
Lloc: Biblioteques municipals, Casa de cultura de Girona, Centre cultural La Mercè, llibreries, etc.

Girona de conte és un festival de narració oral que es celebrarà a Girona i les poblacions del seu entorn metropolità durant la setmana del 19 al 25 de setembre de 2011. El festival consta de sessions de narració oral dirigides a totes els públics: Nadons; infantil; públic familiar; adults. L´objectiu del festival és el de donar a conèixer la narració oral i a tots aquells narradors gironins i de la resta de Catalunya que s´hi dediquen professionalment. Alhora, ajudar consolidar i millora la programació de les hores del conte que es realitzen a moltes biblioteques, obrir-se a nous públics i trobar nous espais per a la narració oral.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails