Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 18 de juliol del 2011

Novetat :: Contes de la residència. Relats sobre l'inevitable pas del temps

Contes de la Residència
J. B Salvadó
Editorial Setzevents
Juliol de 2011
Relats

SINOPSI: El protagonista d'aquesta història ja no està per avions, autocars, embolics de faldilles ni aventures en una illa deserta, perquè a la seva edat en té prou d'ocupar una plaça en una residència geriàtrica de pagament; però no per això ha perdut el sentit de l'humor i la capacitat crítica. Els relats que confegeixen aquesta novel·la transcorren tots ells a l'interior del centre geriàtric.  
Amb mà destra i amb una estudiada ironia i sentit de l'humor que en cap moment no s'allunyen de la seva ploma, J.B.Salvadó ens sorprèn amb una detallada exposició d'aquesta múltiple realitat on hi conviuen ancians, infermers i infermeres, familiars i visitants de passada, en un aiguabarreig d'emocions, records i situacions còmiques. Els CONTES DE LA RESIDÈNCIA són una sàtira a mig camí entre el vodevil i l'humor negre, en la qual els personatges i els seus conflictes ens condueixen de manera lleugera, frívola, còmica i picant pel món dels centres geriàtrics.
Els CONTES DE LA RESIDÈNCIA són relats del nostre temps que demanen ser llegits i rellegits. Una obra que ens enfronta al drama de la vellesa i que, alhora, celebra les ganes de viure i els jocs quotidians que fan que, malgrat tot, aquest sigui un món on valgui la pena viure-hi.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails