Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 28 de juliol del 2011

Notícia :: La Setmana del Llibre en Català homenatjarà Joaquim Carbó

La 29a edició de La Setmana del Llibre en Català reconeixerà la trajectòria de Joaquim Carbó. L'escriptor, especialitzat en literatura infantil i juvenil, ha publicat més de cent llibres en els darrers 50 anys.

ACN. L'escriptor Joaquim Carbó rebrà durant la 29a edició de La Setmana del Llibre en Català el Premi a la Trajectòria. Carbó és autor de més de cent llibres publicats en els darrers 50 anys i ha venut prop d'un milió d'exemplars. La comissió organitzadora de La Setmana ha destacat, a més de la seva trajectòria, que Carbó és "un ferm defensor de la cultura i la llengua catalana" i ha recordat que té "una estreta vinculació" amb el certamen. L'escriptor, de 79 anys i natural de Caldes de Malavella (Selva), ha escrit bàsicament per a un públic infantil i juvenil, tot i que té algunes obres per a adults.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails