Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 8 de juny del 2011

Novetat :: Un tren a la Toscana

Un tren a la Toscana
Josep de la Casa
Editorial Setzevents
Maig de 2011
Novel·la

En Ricard, un home de quaranta cinc anys que duu una vida insulsa i monòtona, un dia es veu obligat a revisar el seu camí vital i tot el que l'envolta. Paral·lelament, la Júlia, una noia en la trentena a qui la vida ha col·locat en un carreró aparentment sense sortida, de sobte un dia es creua amb en Ricard. A partir d'aquell moment les seves vides començen a canviar, i petits fets cada cop més inevitables els condueixen, sense esperar-s'ho, l'un a la trobada de l'altre. Escrit amb un llenguatge fresc i planer, amb un fi sentit de l'humor i molta elegància, l’autor ens convida a reflexionar  sobre com les circumstàncies al nostre voltant sovint ens tenallen i no ens deixen ser propietaris del nostre destí..., dels nostres somnis.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails