Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 1 de juny del 2011

Notícia :: El premi literari El temps de les cireres s'amplia i es converteix en un Festival literari

Fa cinc anys que es lliura el premi literari 'El temps de les cireres' i enguany evoluciona per convertir-se en un cap de setmana literari plè d'activitats anomenat Festival EtC que se celebrarà el 4 i 5 de juny a Serós, Segrià. 

El premi literari 'El Temps de les Cireres' arriba enguany a la cinquena edició amb una xifra rècord de 28 obres presentades, més del doble que en anteriors edicions en què la mitja se situava en unes 12. La majoria d'elles són novel·les i contes, tot i que també s'hi han presentat poesies i reculls periodístics. La novetat més important d'enguany és que el premi evoluciona en el festival EtC. Així, el municipi de Seròs (Segrià) acollirà aquest cap de setmana activitats culturals diverses com ara concerts al carrer amb artistes com ara Roger Mas o Lo Pardal Roquer. Una altra innovació és que la gala de lliurament de premis d'aquest dissabte a la nit es podrà seguir en directe per Internet.
Font: ACN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails