Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 26 de maig de 2011

Novetat :: Jocs d'infants

Jocs d'infants
Un pròleg i cent jocs
Editorial Proteus
Maig de 2011
Relats

Joaquim Carbó es dirigeix als adults per denunciar abusos a infants per part d'aquells que suposadament els han de protegir.

Jocs de nens, però no per a nens... L'autor d'aquest llibre, que ha dedicat bona part del seu tems a escriure aventures, còmics i històries amb la intenció de fer més suportable la vida dels més joves, és un gran lector de diaris que no pot ocultar l'horror i el vòmit que sovint li provoquen i produeixen aquelles notícies que ens informen dels abusos, la injusticia i l'explotació de tot tipus que pateixen els més petits. Aquests "jocs de nens", exposats amb naturalitat i una mica de cinisme són una prova de la seva indignació.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails