Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 17 de maig del 2011

Notícia :: Setmana de premis a les lletres catalanes

El filòleg Joan Rebgliato guanya el Premi de Narrativa Vila d'Ascó, Albert Roig el premi Jocs Florals 2011, i Raquel Ricard i Andreu Sevilla els Premis de la crítica dels escriptors valencians. 

El filòleg Joan Rebagliato Nadal és el guanyador del XXIII Premi de Narrativa Vila d'Ascó. L'obra guanyadora porta per títol 'Embarcats' i és un recull de contes en to humorístic amb el naufragi d'una barca com a punt de partida. L'editorial Cossetània editarà l'obra premiada, l'autor de la qual s'endurà també els 3.600 euros del guardó que convoca la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ascó.
El poeta tortosí Albert Roig ha rebut aquest dilluns al vespre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, el premi dels Jocs Florals 2011. L'obra 'La tempesta', on Roig reflexiona al voltant de la mort, la vida i la poesia, s'ha imposat entre els 89 llibres de poemes presentats dels quals el jurat n'ha destacat l'alt nivell qualitatiu. És un guardó dotat amb 10.000 euros, la Flor Natural i la publicació del recull de poemes a la col·lecció de Poesia d'Edicions 62.
I finalment l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha fet públics els guanyadors de la 21a edició dels Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians en la seves cinc categories. En narrativa els guardonats ex aequo han estat els escriptors Raquel Ricart, amb 'Les ratlles de la vida', i Andreu Sevilla, amb 'La penombra de la coloma'.
Font: ACN
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails