Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 9 de maig del 2011

Notícia :: Llibres electrònics amb el mateix IVA que el llibre convencional

Convergència i Unió instarà el govern espanyol perquè plantegi a la Unió Europea l'autorització de l'IVA superreduït per al llibre electrònic, el mateix IVA que té actualment el llibre convencional, abans del 31 de maig. 
El diputat per CiU al Congrés Josep Sànchez Llibre ha anunciat aquest diumenge a través del seu bloc la voluntat de la federació nacionalista d'aconseguir que el llibre electrònic es carregui amb el mateix iva que el convencional. Concretament CiU demanarà al govern de l'Estat que plantegi a la Unió Europea abans del 31 de maig que autoritzi l'aplicació de l'IVA superreduït a tots els productes i serveis culturals venuts a través de suports electrònics, i especialment al llibre en aquest format. La diferència d'IVA entre el llibre electrònic i el llibre convencional és de 14 punts.
Font: ACN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails