Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 5 de maig del 2011

Notícia :: Barcelona Poesia 2011

Barcelona escalfa motors per a la XXVII edició del certamen Barcelona Poesia 2011 amb més de 40 propostes gratuïtes i un centenar d'autors d'àmbit nacional i internacional. El festival internacional de poesia s'allargarà de l'11 al 17 de maig.

De l'11 al 17 de maig la poesia s'extendrà per tots els racons de la ciutat de Barcelona, amb el Festival Barcelona Poesia 2011, que aquest any suma nous espais per les seves propostes. A part dels escenaris habituals com la Virreina, s'hi sumen la Pedrera, la Fundació Miró, el Teatre Lliure i algunes llibreries. En aquesta edició el certàmen s'acosta a la poesia des de disciplines no necessàriament literàries, com pot ser la música, i reivindica la tradició dels Jocs Florals. D'aquest lligam entre poesia i música neix un programa ple de músics, com l'artista nortamericana Diamanda Galás, el músic i poeta brasiler, membre de Tribalistas, Arnaldo Antunes, els barcelonins Za!, l'artista i compositora Pamela Z o el poeta i rapsoda Enric Casasses. També s'ha confirmat la participació de Lee Ranaldo, guitarrista de Sonic Youth, que presentarà el seu espectacle Noise Recitation: against refusing, basat en el seu recent llibre de poemes sobre el correu brossa a internet.



:: Consulteu el programa aquí
          . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails