Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 11 de març del 2011

Notícia :: Miquel Martí i Pol, la poesia terapèutica

Els versos de Miquel Martí i Pol inspiren un projecte que combina la creació d'un jardí i un taller ocupaciona. L'espai, ubicat en una antiga zona abandonada de la Universitat de Vic, té gairebé 1000 metres quadrats.

Deixeu-me dir que ja és temps d'estimar, que ja és temps de creure en els prodigis i que algun dia hi haurà flors al jardí i vents als arbres'. Amb aquests versos de Miquel Martí i Pol, la Universitat de Vic ha liderat un projecte que combina la creació d'una zona enjardinada al perímetre del centre amb el treball directe amb persones en risc d'exclusió social. La iniciativa ha transformat una zona abandonada de la Universitat en una espai de gairebé 1000 metres quadrats. El professor del grau en Teràpia Ocupacional de la UVic, Salvador Simó, ha destacat que les paraules del poeta 'són un jardí per a tots nosaltres' i que l'autor 'és l'ànima d'aquest projecte'. 
Font: ACN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails